Локально нильпотентные группы конечного неабелева секционного ранга - Дашкова, О.Ю. (Український математичний журнал, 1995)
Введено поняття неабелевого секційного рангу групи. Вивчаються неабелеві локально нільпотентні групи скінченного неабелевого секційного рангу і доводиться, що їх (спеціальний) ранг скінченний.