Представления *-алгебр и многомерные динамические системы - Островский, В.Л.; Туровская, Л.Б. (Український математичний журнал, 1995)
Наведено узагальнення одержаного раніше методу динамічних систем дослідження зображень * -алгебр на більш загальний клас операторних співвідношень. Зокрема, розроблена техніка застосована до опису незвідних зображень нестандартної тривимірної квантової сфери.