О мультипликаторе группы с нетривиальным центром - Жмудь, Э.М. (Український математичний журнал, 1995)
Продовжуючи дослідження, розпочаті в [1], одержано нерівності, які підсилюють відому нерівність Дж. Гріна для порядку мультиплікатора Шура p-групи.