К вопросу об устойчивости решений стохастических дифференциальных включений - Кравец, Т.Н. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується питання про стійкість за ймовірністю розв'язку стохастичного диференціального включення у скінченновимірному просторі з невипадковими коефіцієнтами та максимально монотонним оператором у коефіцієнті зносу.