Дослідження інтеграла функції вздовж траєкторій нільпотентного потоку - Самойленко, А.М.; Парасюк, І.О. (Український математичний журнал, 1995)
Встановлено умови, при виконанні яких інтеграл функції вздовж нільпотентного потоку на многовиді Гейзенберга - Івасави зростає не швидше ніж |t|^(1/2+ε),0<ε<1. Вказано також випадки, у яких цей інтеграл можна зобразити у він ляді суперпозиції функції на нільмноговиді і нільпотентного потоку.