X-перестановочные максимальные подгруппы силовских подгрупп конечных групп - Го Вэньбинь; Шам, К.П.; Скиба, А.Н. (Український математичний журнал, 2006)
Вивчаються скінченш групи, у яких максимальні підгрупи силовських підгруп є переставними з максимальними пiдгрупами.