Початкова задача для ланцюжка рівнянь Боголюбова квантових систем частинок - Герасименко, В.І.; Штик, В.О. (Український математичний журнал, 2006)
Побудовано кумулянтні (ceмiiнвapiaнтнi) зображення для розв'язку початкової задачi ланцюжка Рівнянь Боголюбова квантових систем частинок. У просторі послідовностей ядерних операторiв доведено теорему існування та єдиності розв'язку. Досліджено питання еквівалентності різних зображень розв'язку у випадку статистики Максвелла-Больцмана.