Обернена задача для параболічного рівняння з сильним степеневим виродженням - Іванчов, М.І.; Салдіна, Н.В. (Український математичний журнал, 2006)
Розглянуто обернену задачу визначення залежного від часу коефіцієнта при старшій похідній у повному параболічному рівнянні, який дорівнює нулю у початковий момент часу. Встановлено умови існування та єдиності класичного розв'язку вказаної задачі.