Юрій Макарович Березанський (до 90-річчя від дня народження) (Український математичний журнал, 2015)
Восьмого травня 2015 року виповнилося 90 років одному з найвидатніших сучасних українських математиків, вихователю декількох поколінь талановитих учених, котрі наразі працюють у престижних навчальних закладах як в Україні, так і в багатьох інших країнах, включаючи Великобританію, Німеччину, Польщу, США та ін., феноменально обдарованій і просто порядній і чуйній Людині, академіку НАН України Юрію Макаровичу Березанському.