Гранична теорема для інтегральних функціоналів від екстремуму незалежних випадкових процесів - Мацак, І.К. (Український математичний журнал, 2005)
Доводиться теорема про збіжність до виродженого закону розподілів інтегральних функціоналів від екстремуму незалежних випадкових процесів.