Параллельные аффинные погружения Mⁿ→Rⁿ⁺² с плоской связностью - Шугайло, Е.А. (Український математичний журнал, 2013)
Наведено класифiкацiю паралельних афiнних занурень f : Mⁿ→Rⁿ⁺² з пласкою зв’язнiстю в залежностi вiд рангу вiдображення Вейнгартена.