Краевая задача для линейных параболических уравнений с вырождениями - Пукальский, И.Д. (Український математичний журнал, 2005)
У просторах класичних функцій зі степеневою вагою доведено коректну розв'язність крайової задачі для параболічних рівнянь з довільним степеневим порядком виродження коефіцієнтів як за часовою, так і за просторовими змінними.