Условия существования локального решения многозначного дифференциального уравнения с обобщенной производной - Плотников, А.В.; Скрипник, Н.В. (Український математичний журнал, 2013)
Розглянуто узагальнене багатозначне диференціальне рiвняння i доведено теореми існування та единості розв'язку для інтервального та багатозначного випадків.