О производной длине конечной группы с дополняемыми под- группами порядка p² - Княгина, В.Н.; Монахов, В.С. (Український математичний журнал, 2015)
Доведено, що скінченна група з доповнюваними підгрупами порядку p² для всіх p є розв'язною i її похідна довжина не перевищує 4.