Наилучшие n-членные приближения сограничениями - Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 2005)
Знайдено точні значення найкращих n-членних наближень з обмеженнями на поліноми, що використовуються як апарат наближення λ,q-еліпсоїдів у просторах Sᵩᵖ,ᶣ.