Асимптотическая скорость сходимости двухслойного итерационного метода вариационного типа - Жук, П.Ф.; Мусина, А.А. (Український математичний журнал, 2013)
Наведено визначення і досліджено залежність від початкового наближення асимптотичної швидкості збіжності двошарового симетризовного ітераційного методу варіаційного типу. Знайдено явний вираз істотної (за мірою Лебега) області її значень. Охарактеризовано її область неперервності.