Теорема замыкания и критерий компактности классов решений уравнений Бельтрами - Ломако, Т.В. (Український математичний журнал, 2013)
Досліджуються класи регулярних розв'язків вироджених рівнянь Бельтрамi з обмеженнями інтегрального типу на комплексний коефіцієнт. Доведено теорему замикання i критерій компактності для таких класів.