Наилучшие билинейные приближения классов функций многих переменных - Романюк, А.С.; Романюк, В.С. (Український математичний журнал, 2013)
Отримано оцінки зверху для величин найкращих білінійних наближень у просторах Лебега періодичних функцій багатьох змінних, що належать до класів типу Бєсова. Показано, що в окремих випадках ці оцінки є точними за порядком.