Про групові C*-алгебри напівпрямого добутку комутативної та скінченної груп - Самойленко, Ю.С.; Ющенко, К.Ю. (Український математичний журнал, 2005)
За допомогою зображень загального положення та їх властивостей наведено опис групових C*-алгебр для напівпрямих добутків ℤd × Gf, де Gf — скінченна група, в термінах алгебр неперервних матриць-функцій, визначених на деякому компакті з крайовими умовами. Наведено приклади групових C*-алгебр афінних груп Кокстера.