Юрій Макарович Березанський (до 80-річчя від дня народження) - Горбачук, В.І.; Горбачук, М.Л.; Кондратьєв, Ю.Г.; Костюченко, А.Г.; Марченко, В.О.; Митропольський, Ю.О.; Нижник, Л.П.; Рофе-Бекетов, Ф.С.; Самойленко, А.М.; Самойленко, Ю.С. (Український математичний журнал, 2005)
8 травня 2005 року виповнилось 80 років всесвітньовідомому українському математику академіку НАН України Юрію Макаровичу Березанському.