Операторы обобщенного сдвига и гипергруппы, построенные по самосопряженным дифференциальным операторам - Косяк, А.В.; Нижник, Л.П. (Український математичний журнал, 2005)
Побудовано нові приклади операторів узагальненого зсуву та згорток за власними функціями деяких самоспряжених диференціальних операторів.