Эллиптические операторы в уточненной шкале функциональных пространств - Михайлец, В.А.; Мурач, А.А. (Український математичний журнал, 2005)
Вивчається теорія еліптичних граничних задач в уточненій двосторонній шкалі просторів Хер-мандера Hs,φ де s ∈ R, φ — повільно змінний на +∞ функціональний параметр. У випадку просторів Соболєва Hs функція φ(|ξ|)≡1. Встановлено фредгольмовість розглянутих операторів, глобальну та локальну регулярність розв'язків.