Дополнение к теореме С. Н. Мергеляна o плотности алгебраических многочленов в пространстве C⁰w - Бакан, А.Г. (Український математичний журнал, 2005)
До встановленої С. H. Мергеляном у 1956 р. теореми про поліноміальну щільність у просторі C⁰w одержано доповнення у випадку, коли алгебраїчні поліноми є щільними у просторі C⁰w. У цьому випадку наведено повний опис усіх функцій, які можуть бути наближені алгебраїчними многочленами у напівнормі.