Устранимость изолированной особенности решений нелинейных эллиптических уравнений с абсорбцией - Скрыпник, И.И. (Український математичний журнал, 2005)
Доведено апріорні оцінки сингулярних розв'язків для нєлінійних еліптичних рівнянь з абсорбцією. З допомогою цих оцінок отримано точні умови на поведінку члена рівняння, що характеризує абсорбцію, при яких не існують розв'язки з точковою особливістю.