Про зв'язок між властивостями розв'язків різницевих та відповідних диференціальних рівнянь - Станжицький, О.М.; Ткачук, А.М. (Український математичний журнал, 2005)
Встановлено умови, при яких існування періодичного розв'язку диференціального рівняння зберігається при наявності цієї властивості у розв'язку відповідного різницевого рівняння. Доведено збіжність періодичних розв'язків системи різницевих рівнянь до періодичного розв'язку системи диференціальних рівнянь. Аналогічні питання розглянуто для обмежених розв'язків.