Іван Олександрович Луковський (до 70-річчя від дня народження) - Кореновський, А.А.; Королюк, В.С.; Кошляков, В.М.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 2005)
24 вересня 2005 року виповнилось 70 років відомому вітчизняному вченому в галузі математичних проблем механіки та прикладної математики, доктору фізико-математичних наук, професору, завідувачу відділу динаміки та стійкості багатовимірних систем Інституту математики НАН України, академіку Національної академії наук України Івану Олександровичу Луковському.