Слабо периодические меры Гиббса для HC-модели для нормального делителя индекса четыре - Хакимов, Р.М. (Український математичний журнал, 2015)
Вивчається HC-модель на дєрєві Кєлі. При деяких умовах на параметри показано, що існують слабко періодичні (не періодичні) міри Гіббса для нормального дільника індексу чотири.