Интерполяция операторов слабого типа (ϕ₀,ψ₀,ϕ₁,ψ₁) в пространствах Лоренца - Пелешенко, Б.И. (Український математичний журнал, 2005)
Доведено теореми інтерполяції в просторах Лоренца квазілінійних операторів слабкого типу (ϕ₀,ψ₀,ϕ₁,ψ₁), аналогів операторів Кальдерона, Венетта для вгнутих та опуклих функцій φ₀(t), ψ₀(t), φ₁(t), ψ₁(t).