Регуляризованные интегралы движения уравнения Кортевега – де Фриза в классе неубывающих функций - Андреев, К.Н.; Хруслов, Е.Я. (Український математичний журнал, 2015)
В роботi вивчається розв’язок задачi Кошi для рiвняння Кортевега – де Фрiза у класi функцiй, що прямують до скiченнозонного перiодичного розв’язку цього рiвняння при x→−∞ i до 0 при x→+∞. Доведено iснування нескiнченного числа „регуляризованих” iнтегралiв руху для розв’язку u(x,t) задачi Кошi, до яких явно входить час.