О некоторых системах нелинейных интегральных уравнений типа Гаммерштейна на полуоси - Хачатрян, Х.А. (Український математичний журнал, 2010)
Доведено існування однопараметричної сім'ї розв'язків системи нелінійних інтегральних рівнянь типу Гаммерштейна на додатній півосі та досліджено асимптотичну поведінку отриманих розв'язків на нескінченності.