Об инъективности преобразования Помпейю для интегральных шаровых средних - Очаковская, О.А. (Український математичний журнал, 2011)
Доведено теорему єдиностi для функцiй на Rⁿ, n≥2, з нульовими iнтегралами по кулях фiксованого радiуса та заданою мажорантою зростання. Розглянуто питання про непокращуванiсть цiєї теореми.