Теоремы о включении для многозначных отображений - Зелинский, Ю.Б.; Клищук, Б.А.; Ткачук, М.В. (Український математичний журнал, 2014)
Вивчаються дєякі властивості багатозначних відображень в евклідовому просторі Доведено теореми про нерухому точку для багатозначних відображень, звуження яких на деяку підмножину в замиканні області задовольняють „умо- ву когострого кута" або „умову строгого когострого кута". Подібні результати отримано i для звужень багатозначних відображень, які задовольняють деякі метричні обмеження.