Багатоточкова за часом задача для одного класу еволюційних псевдодиференціальних рівнянь - Городецький, В.В.; Дрiнь, Я.М. (Український математичний журнал, 2014)
Доказана корректная разрешимость нелокальной многоточечной по времени задачи для эволюционных уравнений с псевдодифференциальными операторами бесконечного порядка.