Задача Дирихле с лапласианом по мере на гильбертовом пространстве - Богданский, Ю.В.; Санжаревский, Я.Ю. (Український математичний журнал, 2014)
В області гільбертового простору, що погоджена із заданою 6орєлівською мірою, досліджено задачу Діріхлє для визначеного класу еліптичних рівнянь.