Распределение собственных значений и формула следа операторного уравнения Штурма-Лиувилля - Асланова, Н.М.; Байрамоглы, М. (Український математичний журнал, 2010)
Вивчається асимптотичний розподіл власних значень задачі, що породжена операторним рівнянням Штурма-Ліувілля. Отримано формулу регуляризованого сліду відповідного оператора.