Краевая задача Римапа па разомкнутой жордановой спрямляемой кривой. II - Кудьявина, Ю.В.; Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 2010)
Розв'язано крайову задачу Рімана для розширених у порівнянні з попередніми результатами класів розімкнених жорданових спрямлюваних кривих та заданих на них функцій.