Корректность задач Дирихле и Пуанкаре в многомерной области для волнового уравнения - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2014)
Знайдено багатовимiрну область, у якій однозначно розв'язані зaqaчi Дiрiхле та Пуанкаре для хвильового рівняння.