Усреднение импульсных дифференциальных включений с нечеткой правой частью - Скрипник, Н.В. (Український математичний журнал, 2014)
Наведено обґрунтування можливості застосування методу усереднення на скінченному проміжку до імпульсних диференціальних включень із нечіткою правою частиною, що містять малий параметр. Показано, що у випадку періодичних правих частин оцінку можна уточнити.