Лапласиан по мере на гильбертовом пространстве и задача Дирихле для уравнения Пуассона в L₂-версии - Богданский, Ю.В. (Український математичний журнал, 2011)
Запропоновано варiант оператора Лапласа для функцiй на гiльбертовому просторi з мiрою. В термiнах вказаного оператора дослiджено задачу Дiрiхле для рiвняння Пуассона.