К теории сходимости и компактности для уравнений Бельтрами с ограничениями теоретико-множественного типа - Ломако, Т.В. (Український математичний журнал, 2011)
Доведено теореми збiжностi та компактностi класiв регулярних розв’язкiв вироджених рiвнянь Бельтрамi з обмеженнями теоретико-множинного типу на комплексний коефiцiєнт. Для даних класiв побудовано варiацiї.