Граничное поведение кольцевых Q-гомеоморфизмов на римановых пространствах - Афанасьева, Е.С. (Український математичний журнал, 2011)
Дослiджуються проблеми неперервного та гомеоморфного продовження на межу так званих кiльцевих Q-гомеоморфiзмiв мiж областями на рiманових многовидах. Знайдено умови на функцiю Q(x) та межi областей, при яких будь-який кiльцевий Q-гомеоморфiзм допускає неперервне або гомеоморфне продовження на межу. Теорiю можна застосувати, зокрема, до класiв Соболєва.