Філософський факультет Львівського університету в австрійський період (від відновлення до утраквізації навчального закладу) - Качмар, В.; Тарнавський, Р. (Краєзнавство, 2013)
Йдеться про кафедральну структуру, професорсько-викладацький склад і навчально-науковий процес на філософському факультеті Львівського університету впродовж 1784–1871 років. Проаналізовано навчальні дисципліни гуманітарного, природничого та технічного спрямування, які читалися студентам філософського факультету, а також подано хронологію його деканів.