Регіональні органи царської цензури початку ХХ ст.: Харківський та Катеринославський інспектори у справах друку - Сулима-Камінська, І. (Краєзнавство, 2013)
У статті висвітлено особливості інституалізації та діяльності цензурних органів Харкова та Катеринослава, виявлено загальні проблеми функціонування інспекторського нагляду на периферії Російської імперії на початку ХХ ст.