Форум краєзнавців столиці - Гончаров, О.; Дмитрук, В. (Краєзнавство, 2013)
27 лютого 2013 р. в Інституті туризму Федерації профспілок України відбулася III конференція Київської міської організації Національної спілки краєзнавців України. Колектив Інституту на чолі з ректором С.І.Поповичем, краєзнавчий осередок закладу надали міській організації НСКУ значну допомогу у проведенні на належному рівні важливого форуму. Учасники конференції мали можливість ознайомитися з роботою навчального закладу, книгами на краєзнавчу тематику, які були предтавлені на виставці, та туристично-краєзнавчими публікаціями викладачів Інституту туризму ФПУ.