Історія села крізь призму історії родини - Зозуля, С. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Вощевська М. В. Мій край. Люди і долі / Марія Вощевська; ред. Н. Л. Осипова. – Х.: Фактор, 2012. – 288 с.; іл.