Динаміка витрат та інвестицій у сфері поводження з відходами - Трофимчук, В.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2013)
Представлено результати статистичного аналізу особливостей економічної динаміки природоохоронних інвестицій. Доведено зв’язок динаміки цього виду інвестування із досягненням провідним технологічним укладом стадії зрілості або закінченням періоду індустріалізації / модернізації.