Універбати в мові сучасної української періодики - Навальна, М.І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті проаналізовано нові універбати, які функціонують у сучасній українській газетній періодиці, визначено їхні найуживаніші тематичні групи, окреслено основні структурні особливості суфіксальних універбатів.