Предикати входження / невходження і дієслівні зв'язки - Косенко, К.О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті обгрунтовано виокремлення семантичного підкласу предикатів входження/невходження, з’ясовано його значення, установлено коло дієслівних власне- і невласне зв’язок, співвідносних із цими предикатами у формально-граматичній структурі речення.