Петрофізичні параметри порід візейського ярусу Лохвицької зони Дніпровсько-Донецької западини - Вижва, С.А.; Онищук, В.І.; Онищук, І.І.; Орлюк, M.I.; Друкаренко, В.В.; Рева, М.В.; Шабатура, О.В. (Геофизический журнал, 2019)
Наведено результати комплексних досліджень петрофізичних властивостей колекції зразків порід Візейська ярусу з свердловин Лохвицької зони Дніпровсько-Донецької западини (пісковиків і пісковиків алеврітістих в інтервалі глибин 5060-5600 м і вапняків в інтервалі глибин 5960-6200 м).