Про можливість зондування границь північного аврорального овалу за реєстраціями високочастотних сигналів на наддалеких радіолініях - Чаркіна, О.В.; Залізовський, А.В.; Ямпольський, Ю.М. (Український антарктичний журнал, 2018)
Мета. Розробка метода дослідження динаміки екваторіальної границі нічної сторони північного аврорального овалу за даними реєстрацій розсіяних сигналів на наддалекій радіолінії.